Szolgáltatások

Sz

Portfólió átvilágítás

Az Ön célkitűzéseinek elérése érdekében a hozam, kockázat, befektetési időtáv optimális egyensúlyára törekszünk, hogy a legnagyobb profitot tudjuk realizálni pénzügyi befektetésein. 

Első lépésként áttekintjük az Ön portfólióját, elemezzük az egyes befektetéseket és szakmai javaslatot készítünk arra, hogy mit érdemes megtartani, és mi az a termék, amit időszerű lecserélni.

Természetesen a piac változásaihoz rugalmasan alkalmazkodunk, mert tudjuk, hogy a befektetések sikerének legfontosabb döntési pontja az IDŐZÍTÉS.

Minél nagyobb szeletet látunk az Ön megtakarításaiból, annál jobb és megalapozottabb tanácsot tudunk adni vagyonának kezeléséhez. 

Amennyiben friss tőke birtokosa, céget, ingatlant értékesített, akkor egyedi ajánlatot állítunk össze Önnek egy alapos, de hatékony beszélgetést követően, ahol megismerjük az Ön céljait és motivációit vagyonával kapcsolatban. 

Ezen szolgáltatásunk díjmentes.

Hosszú távú pénzügyi tervezés

Gyakorlott, sok év pénzügyi tapasztalatával rendelkező Alapítóink mindig személyesen vesznek részt az Ön és családja céljainak feltérképezésében, célkitűzéseik és kockázatvállalási hajlandóságuk felmérésében. Hosszú távra tervezzük az együttműködést, ahogy meglévő Ügyfeleinket is több mint 10 éve ismerjük és ápoljuk a családi vagyont.

Ezen szolgáltatásunk szintén a csomag része és díjmentes. 

Befektetési stratégia kialakítása

Együttműködésünkben fontos, hogy közösen elfogadott stratégia mentén haladjunk a befektetések kezelése során. Persze, akivel több mint 15 éve dolgozunk együtt, már nem kérdés, hogy kialakult, kiforrott szabályrendszer mentén adjuk a tanácsokat, nem terhelve azzal, hogy olyan termékeket ajánljunk, ami nem illik a profiljába. Új ügyfeleinknél az első perctől kezdve szeretnénk, hogy a bizalom jegyében tudjuk pontos szándékát, igényeit és ezzel a lehető legoptimálisabb hozam-likviditási mátrix alakuljon ki. Fő jellemzőnk a hatékonyság, nem a 100 oldalas elemzésektől lesznek sikeresek a befektetések, nem raboljuk idejét felesleges olvasással.

Szintén díjmentes szolgáltatás.

Befektetési tanácsadás

Személyre és a családra szabott kiszolgálás keretében rugalmas, egyedi kondíciókat alkalmazunk és javaslatot teszünk Önnek konkrét befektetési termékek vásárlására Ennek része, hogy áttekintjük jelenlegi kondícióit és ajánlatot teszünk Önnek költségei csökkentésére. A Magyarországon elérhető befektetési eszközök teljes körével foglalkozunk: forint és deviza kötvények, állampapírok, a legnagyobb tőzsdéken elérhető valamennyi részvény (BÉT, XETRA, Frankfurt, Stuttgart, Svájc, USA stb.), a világ legnagyobb alapkezelőinek alapjai, minősítést követően strukturált termékek, devizaügyletek.

Folyamatos monitoring

Befektetni bárki tud, nem ez a hozzáadott érték a privátbanki szolgáltatásban. A portfólió gondozása és figyelése az a lépés, ami sok munkát és szakértelmet igényel, viszont ennek köszönhető a realizált hozam is. Megvenni egy részvényt nem nagy huncutság, abból jó időben, magas hozammal kiszállni, az a tényleges teljesítmény.

Cégünk nemcsak a portfólió kialakításakor lelkes partner, hanem figyeli is a befektetéseket és egyértelmű vételi és eladási jelzéseket ad Önnek.