Befektetési szolgáltatás kifejezetten hölgyeknek!

A több mint 20 éves szakmai tapasztalatunk alatt megtanultuk, hogy a hölgyek más igényeket támasztanak a privátbanki szolgáltatójukkal szemben. Hiába ért valaki kiválóan szót a férfiakkal, ez még nem garancia, hogy a hölgy ügyfelei is elégedettek lesznek.

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy szakmai pályafutásunk kezdete óta ösztönösen jól tudtunk együtt dolgozni a női ügyfeleinkkel. Mivel mindig a legjobbra törekszünk, ezért időről-időre megkérdezzük őket, hogyan tudnánk javítani a folyamatainkat, illetve magyar és nemzetközi publikációkat olvasunk a témában, amelyek eredményeit folyamatosan használjuk.

Díjaink és elismeréseink:

2017 Az Év Szenior Privátbankára
2019 A Privátbanki szakmáért díj
2020 Az Év Junior Privátbankára
2015 MKB Private Banking vezetőjeként EUROMONEY a legjobb Privátbank Magyarországon, II. helyezés
2017 Legbefolyásosabb nők a gazdasági életben, 6. helyezés
2016 Legbefolyásosabb nők a gazdasági életben, 4. helyezés

Beazonosítottunk 6 sarokpontot, ami alapjaiban megkülönbözteti a női ügyfél igényeket:

  • A vagyon elsősorban a család anyagi biztonságát jelenti. Felesleges kockázatokat nem érdemes vállalni.
  • Ugyanakkor a kockázatmentes hozam önmagában kevés, az egyedi befektetési igényeket felkutatjuk és beillesztjük a portfólióba.
  • Tisztában vagyunk a kérdések fontosságával, ezért kifejezetten örülünk neki, ha kapjuk őket.
  • A termékek megértése kulcsfontosságú. Tudjuk, hogy nem szívesen fektetnek olyan termékbe, amit nem értettek meg teljesen. Ezért fontos, hogy szakzsargon használta nélkül, alaposan elmondjunk minden részletet.
  • A privátbankár stabilitása és elérhetősége meghatározó. Nem fogjuk lecserélni a már bevált bankárt. A bankárok elérhetősége nem korlátozódik a hétköznapok munkaidejére. Ha valami sos kérdés felmerül, akkor is el fogja érni őt.
  • Általánosan elmondható, hogy a hölgyek kiemelt figyelmet fordítanak az etikus befektetésekre, valamint a fenntartható jövőre. Az ilyen típusú eszközök jellemzően nagyobb hangsúlyt kapnak a portfólióban.

Természetesen tudjuk, hogy egyik embert sem lehet bekategorizálni, mindenki egyedi és más-más igényekkel rendelkezik. Ezért azt javasoljuk, hogy találkozzon velünk személyesen egy kötetlen beszélgetésen a Fullánk utcai irodánkban, egy kávézóban vagy akár az Ön otthonában. Minden felmerülő kérdésre igyekszünk válaszolni, ami után eldöntheti, hogy mi vagyunk-e a legalkalmasabbak arra, hogy az Ön pénzét kezeljük.

Hívjon minket a
06 – 30 – 948 – 2626-os
telefonszámon
!